Hekwerkbedrijf
balkonhekwerk

Balkonhekwerken

Een balkon is zeer geschikt voor het creëren van een beschutte plek. Zo kun je ook in verschillende weersomstandigheden buiten vertoeven. Bovendien geeft een balkon meer sfeer en mogelijkheden aan je woning. Kun je zonder een hekwerk rondom je balkon niet optimaal genieten van de buitenlucht vanwege het reële valgevaar? De vakmannen van Hekwerkencrew staan voor je klaar om een functioneel en stijlvol hekwerk rondom je balkon te vervaardigen.

Waarom een balkonhek plaatsen?

Een hekwerk fungeert over het algemeen als balustrade of borstwering op een balkon. Een balkon wordt veelal gebruikt om even een frisse neus in de buitenlucht te halen, zonder dat de verdieping verlaten hoeft te worden. Een balkonhek verkleint het reële valgevaar behoorlijk en bevordert je gevoel van veiligheid.

Balkonhekwerk op maat

De vakmannen van Hekwerkencrew ontwerpen een balkonhekwerk altijd op maat en houden hierbij rekening met jouw wens, de stijl van je huis en uiteraard jouw veiligheid. Met een breed scala aan mogelijkheden is het mogelijk om vrijwel ieder ontwerp uit te voeren. Onze vakmannen verschaffen je graag informatie wat betreft de haalbaarheid, werkwijze en kosten van jouw project. Het resultaat is een uniek ontwerp met vernieuwende details en een metamorfose van je woning!

Plaatsing balkonhekwerk

Een balkonhekwerk kan op twee manier worden gemonteerd aan het balkon.

  • Met behulp van beugels aan de muur wordt het hekwerk aan de gevel van je woning bevestigd
  • Het balkonhekwerk wordt bevestigd op een zwevend platform met voetplaatjes op het platform

Twijfel niet langer over de aanschaf van een balkonhekwerk en laat je verbluffen door het eindresultaat dat je stoutste dromen zal overtreffen.

Offerte aanvragen?

kluswebsite logo

Hekwerken in alle stijlen en maten

Er is heel veel mogelijk op het gebied van hekwerken plaatsen. Op de eerste plaats is het voor ons belangrijk om te weten wat jouw doel is voor het plaatsen van een hekwerk: beveiliging, meer privacy, decoratief, plantsoenafrastering? Of misschien wel een combinatie van deze? Het kan bij ons allemaal. Om je alvast een idee te geven, hebben we hiernaast een overzicht van een aantal van onze specialiteiten op het gebied van hekwerken voor je opgesteld: