Hekwerkbedrijf
balustrade

Balustrades

Een balustrade kan fungeren als stijlvolle toevoeging aan de uitstraling van jouw inrichting. Glazen balustrades worden veelvuldig toegepast binnen een trendy en moderne inrichting en zijn uitermate geschikt om een 'strakke look' te realiseren. Een houten balustrade is juist sfeervol en zorgt voor een warme en stijlvolle uitstraling. Voor vakwerk ben je bij Hekwerkencrew aan het juiste adres: onze vakmannen fabriceren de perfecte balustrade voor jou.

Breed assortiment, vele mogelijkheden

Er zijn allerlei materialen beschikbaar om de meest schitterende balustrades te creëren. Schroom niet om contact op te nemen met Hekwerkencrew voor advies en informatie over de talloze toepassingsmogelijkheden. Een aantal ideeën voor de vervaardiging van een passende balustrade:

  • Een glazen balustrade geeft je een gevoel van ruimte, transparantie en onbegrensde mogelijkheden. Bovendien vormt het glas een prachtige combinatie met hout, staal of RVS en zorgt het voor een onbelemmerd uitzicht vanaf je balkon
  • Een RVS balustrade is zowel geschikt voor binnen als voor buiten en is vrijwel onderhoudsvrij. Ook is het materiaal stijlvol, veilig en zeer duurzaam

Onze vakmannen garanderen je duurzaam maatwerk in de vorm en de kleur van ujo keuze en verzorgen een veilige oplossing voor je trap of balkon.

Onze werkwijze

Allereerst inventariseren we je wensen en, indien gewenst, maken we een afspraak op locatie. Wanneer we een uitvoerbaar plan hebben bedacht dat aansluit op jouw wensen zorgen we voor een prijsindicatie. Uiteraard bepaal jij de grootte van het budget. Tot slot schakelen we een bekwame vakman in en kan er gestart worden met de fabricage en plaatsing van jouw balustrade.

De specialisten van Hekwerkencrew helpen je graag met het veiliger en mooier maken van je huis door middel van een prachtige balustrade. Wij nemen al je zorgen uit handen en zorgen voor een verbluffend eindresultaat!

Offerte aanvragen?

kluswebsite logo

Hekwerken in alle stijlen en maten

Er is heel veel mogelijk op het gebied van hekwerken plaatsen. Op de eerste plaats is het voor ons belangrijk om te weten wat jouw doel is voor het plaatsen van een hekwerk: beveiliging, meer privacy, decoratief, plantsoenafrastering? Of misschien wel een combinatie van deze? Het kan bij ons allemaal. Om je alvast een idee te geven, hebben we hiernaast een overzicht van een aantal van onze specialiteiten op het gebied van hekwerken voor je opgesteld: