Hekwerkbedrijf
In heel Nederland werkzaam
De beste bedrijven in jouw regio
Vergelijk en bespaar tot 35%
Gratis en geen verplichtingen
Hoogstaande kwaliteit en service
Deskundig advies en gratis offertes

Hekwerk in Bennekom

Behoefte aan meer privacy, minder geluidsoverlast of beveiliging van je eigen terrein door bijvoorbeeld een spijlenhekwerk of tuinhek? Wij helpen je graag. Heb je vragen over wat er mogelijk is op het gebied van hekwerk in Bennekom? Vul het contactformulier op de website in en laat je verrassen door de voordelige tarieven van onze specialisten bij jou in de buurt. Je kiest zelf welke prijsopgave het beste bij jouw budget en wensen past. Wij zijn graag jouw helpende hand in Bennekom.

Specialisten door het hele land

Ons netwerk bestaat uit experts in elke Nederlandse regio. Op deze manier vermijd je hoge reiskosten en staan onze experts in korte tijd voor jouw deur in Bennekom. Dankzij de ruime ervaring van onze experts, leveren wij hekwerk dat voldoet aan jouw wensen. Voor zowel verfraaiing van de oprit als omheining van al het aanwezige pracht en praal in jouw tuin: wij zijn van alle markten thuis. Onze specialisten in Bennekom waarborgen kwaliteit op onze producten en snelheid op de levering en plaatsing van het hekwerk. Zolang jij blij bent, zijn wij dat ook.

hekwerk offerte

kluswebsite logo

Een veilig gevoel in Bennekom

Beveilig jouw bedrijfspand of stekje in Bennekom op een verantwoorde manier met onze technologieën. Wil je je veiliger voelen in eigen huis? Vraag naar de opties voor bijvoorbeeld dubbelstaafmat hekwerk of spijlenhekwerk van staal. Deze hekwerken bevatten speciale sluiten- en hangwerken om ongewenst bezoek te vermijden. Wij brengen je met alle plezier op de hoogte van de juiste sluithekwerken voor alle omstandigheden in Bennekom. Wij installeren ook geautomatiseerde hekken: perfect voor jouw ondernemingsperceel. Verleen enkel werknemers toegang tot het terrein door een toegangspas voor de schuifpoort. Zo houd jij altijd de controle over je (bedrijfs)terrein in Bennekom.

Zoek je een hekwerk?

Zoek je naar een hekwerk of schutting voor het omheinen van je erf?

Offerte aanvragen?

Op deze pagina kun je eenvoudig en vrijblijvend offertes aanvragen.

Tot 40% besparen?

Wij garanderen dat je snel en vakkundig geholpen wordt tegen scherpe prijzen.

sierhekwerk

Sierhekwerk

Sierhekwerk kent verschillende functies. Ten eerste geeft dit hekwerk jouw woning namelijk een uitstraling naar wens. Hou jij van elegantie of val je meer op sierlijke vormen? Hekwerk is het paradepaardje van een huis in Bennekom en verdient dus het allerbeste. Naast het feit dat dit element verfraait, draagt dit hekwerk tevens bij aan jouw privacy. Een decoratieve afbakening kent dankzij het stevige materiaal ook een lange levensduur. Ben je in een creatieve bui geweest en rolde daar een zelfbedacht ontwerp uit? Onze experts verwezenlijken dit hekwerk met alle plezier. Even geen inspiratie? Onze specialisten in Bennekom ontwerpen graag samen met jou een sierlijke omheining van jouw woning.

gaashekwerk

Gaashekwerk

Dit zilverachtige hekwerk van dunne ijzeren draden herken je vast wel van omheiningen die de gemeente Bennekom gebruikt om stukken grond te arceren. Ook schoolpleinen en weides vragen geregeld om een omheining van gaas. Het materiaal van dit hekwerk wordt in Bennekom per strekkende meter geleverd en past goed op plekken waar je beplanting wil plaatsen. Gaashekwerk pas je gemakkelijk toe op een terrein met afwijkende omlijningen aangezien dit hekwerk flexibel is en bijvoorbeeld geen draaicirkels kent. De montage is eenvoudig en beveiliging op dit hekwerk is mogelijk. Een ander bijkomend voordeel van dit hek is de relatief lage prijs.

spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk

Onze specialisten uit Bennekom bieden ook spijlenhekwerk aan. Dit hekwerk geeft een strak en tegelijkertijd tijdloze uitstraling. De prijzen variëren sterk vanwege de uiteenlopende mogelijkheden. Gebruik dit hekwerk is als omheining van jouw tuin, balkon of bedrijventerrein in Bennekom. Het resultaat bestaat uit gelijkmatig geplaatste spijlen in een coating naar wens. Om ongewenst bezoek te vermijden, maak je het hekwerk af met een puntenkam. In Bennekom bieden wij ook verschillende beveiligingssystemen aan zoals sluit- en hangwerk voor ultieme optimalisatie van inbraakpreventie. Denk hierbij aan een elektrische draai- of schuifpoort voor een goed bewaakte entree.

tuinhek

Tuinhekken in Bennekom

Het meest aangevraagde hekwerk is het tuinhek, daarom valt deze variant ook onder onze meest verkochte items. In Bennekom bieden wij zowel hoge als lagere tuinhekken. Verlang je enkel naar een afbakening van jouw voor- of achtertuin?. En ben je gesteld op jouw privacy? Kies dan voor een hoger tuinhek met een tuinpoort. Ook om huisdieren op eigen terrein te houden is dit een perfecte oplossing. Wij leveren het hekwerk in zowel hout als composiet. Er is dus altijd een passend tuinhek voor jou. Wil je je eerst graag laten adviseren over het meest geschikte tuinhek voor jouw tuin? Dat kan natuurlijk ook! Onze experts doen het graag.

poorten

Poorten

Net als met spijlenhekken ben je met poorten voorzien van een sterke omheining voor zowel het bedrijventerrein als de tuin. Een draaipoort heeft wel een draaicirkel en neemt veel ruimte in beslag. Beschik je niet over een ruim oppervlak rondom jouw woning of terrein? Met een schuifpoort als hekwerk is dit geen probleem. De schuifpoorten zijn divers zodat ook jij geniet van de voordelen. Wij bieden loop- en draaipoorten. Ook voor robuuste dubbele poorten zijn wij in Bennekom de helpende hand. Daarnaast is het mogelijk om het hekwerk elektrisch te bedienen met sensoren. De afmetingen, verrichte arbeid en extra opties beïnvloeden de uiteindelijke prijs van het hekwerk.

Mogen wij jou helpen?

Wil je een hek of schutting laten plaatsen in Bennekom? Wij helpen je graag!

contact beveiliging
schuifpoorten

Schuifpoort

Beschik jij over een bedrijfspand in Bennekom en ben je op zoek naar een goed beveiligde entree? Dan is een schuifpoort de oplossing voor jou. Zelfs als je een relatief klein oppervlak van het bedrijventerrein levert een dergelijk hekwerk verschillende voordelen voor jou. Met een schuifpoort hoef je niet te rekenen op een draaicirkel die veel oppervlak in beslag neemt. Wij bieden de keus uit:

  • Poorten met of zonder rails
  • Spijlen in verschillende vormen
  • Aluminium of stalen materiaal
  • Elektrisch aangedreven poort of bediening met de hand

 

draaipoorten

Draaipoort

Als je beschikt over een ruim oppervlak waar wij het hekwerk kunnen plaatsen, is een draaipoort een goede optie. In dit geval heb je voldoende ruimte voor de draaicirkel die deze poort nodig heeft. Deze poort biedt veiligheid doordat het vrijwel onmogelijk is om dit hekwerk open te breken. Ook beschik je over de mogelijkheid om een puntenkam en verschillende spijlen aan de bovenkant van de poort toe te voegen. Bij onze specialisten in Bennekom kies je uit verschillende afmetingen en kleuren. Daarnaast voorzien wij dit hekwerk, indien wenselijk, van verschillende elektrische opties zoals een intercom met camera. Wij leveren draaipoorten ook aan particulieren in Bennekom.

sierpoort

Sierpoorten

Heb je in principe geen baat bij extra beveiliging of een afrastering voor de huisdieren? Maar geef jij hekwerk enkel een verfraaiende functie van jouw stekje? Ook dan kunnen onze specialisten in Bennekom iets voor jou betekenen door middel van de sierpoorten. Deze omheining schenkt jouw tuin extra decoratie. Een voorbeeld van een dergelijke poort is een tuinpoort. Een bijkomend voordeel is de relatief lage prijs van de poorten. Zoals gewoonlijk bepaal jij zelf het budget van het hekwerk. Wij streven dan naar een geschikte oplossing. Onze hekwerk specialisten in Bennekom staan altijd voor je klaar om je te informeren, te adviseren en te helpen met een sierpoort. 

elektrisch hekwerk

Elektrisch hekwerk in Bennekom

Een duurdere optie om een bedrijfspand of woning te beveiligen, is een elektrische poort. Deze beschikt over bijvoorbeeld sensoren of een afstandsbediening. Je doet deze investering om bijvoorbeeld het wooncomfort te verbeteren of natuurlijk voor een betere beveiliging van jouw eigendommen. Maak het jezelf gemakkelijk door jouw hekwerk te automatiseren. In Bennekom staan onze specialisten voor je klaar om jou te voorzien van de hedendaagse technische hoogstandjes. Een voorbeeld hiervan zijn sensoren voor automatische herkenning.

gaas hek

Materiaal: alles is mogelijk

Voor hekwerk bieden wij drie verschillende materialen aan: hout, smeedijzer en staal. Smelt jij weg bij een authentieke uitstraling? Ga dan voor houten materialen voor jouw nieuwe poort of hek. Let er wel op dat dit materiaal minder bestendig is tegen variërende weersomstandigheden. Als je ook niet van plan bent om het hekwerk te onderhouden, adviseren we je om te kiezen voor smeedijzer of staal. Laat het creatieve brein de vrije loop en overweeg al onze modellen en materialen. Ben je er niet zeker van welk materiaal voor jou het meest geschikt is? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Hekwerken in alle stijlen en maten

Er is heel veel mogelijk op het gebied van hekwerken plaatsen. Op de eerste plaats is het voor ons belangrijk om te weten wat jouw doel is voor het plaatsen van een hekwerk: beveiliging, meer privacy, decoratief, plantsoenafrastering? Of misschien wel een combinatie van deze? Het kan bij ons allemaal. Om je alvast een idee te geven, hebben we hiernaast een overzicht van een aantal van onze specialiteiten op het gebied van hekwerken voor je opgesteld:

Het prijskaartje van hekwerken in Bennekom

De prijs voor een hekwerk hangt af van een aantal dingen:

  • Afmetingen
  • Voorbereidende werkzaamheden
  • Materiaal

Wij bieden de mogelijkheid om voorbereidende klussen te klaren. Zoals tuinafval opruimen en de grond gelijk maken. Echter scheelt het in de centen als onze specialisten in Bennekom het hekwerk direct plaatsen. Ook het formaat van de hekken of poorten beïnvloeden het prijskaartje. Kies je voor hekwerk van smeedijzer of staal? Houd dan rekening met een relatief hoge kostprijs. Afhankelijk van de houtsoort, zijn houten materialen vaak goedkoper. Ten slotte nog een laatste tip: vergelijk de offertes van onze specialisten om optimaal te besparen op de kosten.

Offertes aanvragen

Overtuigd van de kwaliteiten van onze hekwerken? Vraag hierboven dan vrijblijvende offertes aan.