Hekwerkbedrijf
bouwhekwerk

Bouwhekwerken

Wil je graag op een effectieve manier je bouwplaats of evenement tijdelijk omheinen en beveiligingen? Onze vakmannen staan paraat om je te voorzien van een degelijk advies op het gebied van bouwhekwerken. Hekwerkencrew beschikt over de juiste middelen om in je behoeften te kunnen voorzien. Of het nu gaat om voorzieningen voor tijdelijke bouwplaatsen of het afschermen van evenementen, onze vakmannen weten raad. Vraag gauw een vrijblijvende offerte aan en profiteer!

Voordelen bouwhekwerk

Een bouwhekwerk van Hekwerkencrew heeft eigenschappen en kwaliteiten die perfect bij je wensen passen:

  • Ruimtebesparend
  • Stevig en vandalismebestendig
  • Meerdere malen te gebruiken
  • Biedt bescherming tegen klimmers
  • Bevordert orde en netheid op je bouwplaats
  • Bevestigt je kwaliteitsimago

Mogelijkheden

De bouwhekken vervaardigd door de vakmannen van Hekwerkencrew kunnen worden uitgebreid met praktische en originele details:

  • Het plaatsen van hekwerkbanners op het bouwhekwerk om meer informatie te kunnen verstrekken over jouw bouwproject
  • De toevoeging van een brandvertragend zeil, ideaal voor evenemententerreinen en bouwplekken

Garanties van Hekwerkencrew

Een goede beveiliging van de bouwplaats begint bij de omheining van je terrein. Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het fabriceren van een ruime hoeveelheid bouwhekken. Met onze bouwhekken wordt de veiligheid van je bouwplaats gegarandeerd. Uiteraard stemmen wij elk hekwerk af op jouw specifieke situatie en wensen. Onze bouwhekwerken zijn beschikbaar in verschillende maten, kleuren en materialen, en worden geheel samengesteld naar jouw wensen en behoeften. Het is overigens ook mogelijk om Hekwerkencrew in te schakelen voor het in elkaar zetten van de bouwhekken.

Je bouwplaats is je visitekaartje, dus wacht niet langer met de aanschaf van een bouwhekwerk!

Offerte aanvragen?

kluswebsite logo

Hekwerken in alle stijlen en maten

Er is heel veel mogelijk op het gebied van hekwerken plaatsen. Op de eerste plaats is het voor ons belangrijk om te weten wat jouw doel is voor het plaatsen van een hekwerk: beveiliging, meer privacy, decoratief, plantsoenafrastering? Of misschien wel een combinatie van deze? Het kan bij ons allemaal. Om je alvast een idee te geven, hebben we hiernaast een overzicht van een aantal van onze specialiteiten op het gebied van hekwerken voor je opgesteld: