Hekwerkbedrijf
In heel Nederland werkzaam
De beste bedrijven in jouw regio
Vergelijk en bespaar tot 35%
Gratis en geen verplichtingen
Hoogstaande kwaliteit en service
Deskundig advies en gratis offertes

Hekwerk in Den Haag

Advies nodig voor een nieuwe poort of hek? Of spookt het ontwerp nauwkeurig door jouw hoofd maar weet je niet hoe je het hekwerk plaatst? Schakel dan onze specialist uit Den Haag in. Dankzij onze ervaring helpen wij je met gemak naar de verwezenlijking van jouw wensen. Heb je vragen over wat er mogelijk is rondom jouw stekje, of zoek je ondersteuning bij het plaatsen van bijvoorbeeld sier- of draaipoorten? Bij ons ben je verzekerd van een specialist die bij jou past.

Ook specialisten in de buurt van Den Haag

Wij zijn een landelijk netwerk van specialisten die ruim ervaren zijn op het gebied van hekwerk. Binnen geringe tijd installeert wijde expert de hekken of poorten op een vakkundige manier op de gewenste plek. Of dat nou op een bedrijventerrein of in de tuin is: wij helpen je graag. Wij installeren niet alleen het hekwerk in Den Haag, ook in de voorbereidende fase kan je rekenen op onze hulp. Door uitgebreid advies vooraf helpen wij je ook graag bij de juiste en passende keuze voor elk budget en elke wens te maken. Wij geloven niet in getreuzel en sturen jou daarom binnen korte tijd een aantal prijsopgaven zodat er altijd een passende optie voor jou bij zit.

hekwerk offerte

kluswebsite logo

Gevoel van veiligheid in Den Haag

Een woning of bedrijventerrein in Den Haag beveilig je tegenwoordig op verschillende manieren. Een voorbeeld hiervan zijn geautomatiseerde schuifpoorten met een intercom en camera of goed hang- en sluitwerk. Voor elk budget bieden wij een passende oplossing voor een veilig gevoel op het werk of in huis. Geef indringers geen kans en beveilig jouw terrein met een elektrische draaipoort waar medewerkers een toegangsbewijs voor nodig hebben. Of beveilig jouw waardevolle spullen in huis met camerabeveiliging op een spijlenhek. De mogelijkheden in Den Haag zijn eindeloos en hangen af van het budget en de beschikbare ruimte. Wij adviseren graag wat er qua hekwerk voor jou mogelijk is.

Offerte aanvragen?

Op deze pagina kun je eenvoudig en vrijblijvend offertes aanvragen.

Tot 40% besparen?

Wij garanderen dat je snel en vakkundig geholpen wordt tegen scherpe prijzen.

Zoek je een hekwerk?

Zoek je naar een hekwerk of schutting voor het omheinen van je erf?

sierhekwerk

Decoratief hekwerk

Wij bieden een divers aanbod aan hekwerken waarvan sierhekwerk er één van is. Sierhekwerk is een overkoepelende naam voor diverse poorten en hekken die allemaal een sierlijke functie met zich meedragen. Een voorbeeld van dergelijk hekwerk is een balkonhek en een tuinhek. Smeedijzer is het voornaamste materiaal waar sierhekwerk van gemaakt wordt . Vanwege de speciale eigenschappen van ijzer gaat dit materiaal voor geruime tijd mee. Dit ijzer kent een langdurig leven door de speciale eigenschappen. Daarnaast straalt dit hekwerk een fijne sfeer uit om naar te kijken terwijl je in jouw tuin in Den Haag in de tuin luiert.

gaashekwerk

Gaashekwerk in Den Haag

Je hebt dit hekwerk vast voorbij zien komen op openbare plekken zoals kinderboerderijen, weilanden en zelfs schoolpleinen. Deze afrastering bestaat uit smalle draden van ijzer, omhuld met een laag kunststof. Het gaas binden wij vast aan spijlen die wij op een vaste afstand van elkaar in de grond plaatsen. Wij bieden je de keuze uit verschillende kleuren en vormen van de spijlen. Een zwarte gaaswerk met vierkante spijlen kan een zeer moderne uitstraling geven. Dit hekwerk is relatief goedkoop en de specialisten in Den Haag leveren dit per strekkende meter aan. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie over gaashekwerk.

spijlenhekwerk

Hek van spijlen

Verlang je naar een moderne en strakke omheining voor jouw tuin of balkon? Dan is hekwerk van spijlen een optie voor jou. Ook voor beveiliging van een bedrijventerrein in Den Haag zijn deze type hekken een mogelijkheid. Dit hekwerk bestaat uit ronde of vierkante palen (spijlen) die onze specialisten op gelijke afstand van elkaar plaatsen. Is het een eis dat het hekwerk bijdraagt aan de veiligheid van jou en anderen? Rust het hek of de poort dan uit met een elektronische schuifpoort of draaipoort. Hiermee beveilig je de toegang. Vanwege de variërende opties verschilt de prijs voor dit hekwerk in Den Haag dan ook enorm.

tuinhek

Tuinhekken in Den Haag

De tuinhek is het meest verkochte hekwerk van onze specialisten. Ook hier verschillen de mogelijkheden enorm. Ga je voor een stijlvol laag tuinhek van hout of kies je voor meer privacy met een hoger hek? Om de omheining van de tuin in Den Haag af te maken, plaatsen wij stevige tuinpoorten om de toegang te bewaken. Huisdieren kunnen een reden zijn om een tuinhek door onze specialisten te laten plaatsen. Door hoog hekwerk weet je zeker dat ze niet ineens van je terrein verdwenen zijn. Veel inwoners van Den Haag gingen je daarom ook voor in de keuze voor een tuinhek. Veel inwoners van Den Haag kiezen voor een tuinhek, mede dankzij het feit dat je zelf bepaalt welk hekwerk het best aan jouw wensen en budget voldoet.

poorten

In Den Haag zijn wij de specialist in poorten

Bij hekwerk denk je wellicht enkel aan hekken. In feite is hekwerk ook een naam voor poorten. Gebruik poorten voor afrastering van de tuin of als omheining voor jouw bedrijfspand. Wij plaatsen elektrische poorten die je eenvoudig bedient met een afstandsbediening, ter veiligheid maar ook sierpoorten ter decoratie. Het hekwerk in Den Haag is leverbaar in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld eens aan een draaipoort, een looppoort, een dubbele poort of een handige schuifpoort. Bij ons is alles mogelijk. De omvang en de arbeidstijd bepalen het prijskaartje van de poort. Voor een vrijblijvende prijsopgave kun je gerust eens contact met ons opnemen. Wij zijn je altijd snel van dienst.

Mogen wij jou helpen?

Wil je een hek of schutting laten plaatsen in Den Haag? Wij helpen je graag!

contact beveiliging
draaipoorten

Draaiende poorten

Zoals eerder genoemd vragen draaipoorten relatief veel ruimte vanwege de grotere draaicirkel. Een schuifpoort heeft dit niet, omdat de poort naar binnen schuift. Houd je van traditioneel hekwerk? Dan is een draaipoort een optie voor jou. Wij In Den Haag bieden wij tevens de mogelijkheid om dit hekwerk te beveiligen met elektrische bediening. Een draaipoort heeft een robuuste uitstraling en het is onmogelijk om dit hekwerk open te breken vanwege de sterke constructie. Kies bij ons uit een enkele uitvoering als erfafscheiding. Op zoek naar een onderhoudspoort? Ga dan voor een dubbele uitvoering.

schuifpoorten

Schuifpoorten in Den Haag

Schuifpoorten zijn voornamelijk in trek bij eigenaren van bedrijven in Den Haag. Een groot voordeel van dit type hekwerk is dat je niet hoeft te denken aan de zogenaamde draaicirkel die draaipoorten wel hebben. Dit scheelt enorm veel ruimte. Een schuifpoort bestaat vaak uit staal, echter bieden enkele specialisten uit Den Haag ook schuifpoorten aan van hout. Hekwerkencrew biedt dergelijke poorten aan in combinatie met spijlenhekwerk. Deze combinatie is een herkenbare in- en uitgang voor velen. Ook een schuifpoort aanschaffen? Vraag dan eens vrijblijvend een offerte bij ons aan via het contactformulier.

sierpoort

Decoratieve poorten

Sierpoorten vallen ook binnen hekwerk maar hebben andere doeleinden. Deze poorten dienen niet als extra beveiliging van jouw bedrijf of woning in Den Haag maar wij plaatsen deze voor de sier. Daarentegen verhoog je alsnog het gevoel van privacy en dient de omheining tevens als afrastering van de tuin zodat bijvoorbeeld huisdieren niet ontsnappen. Een voorbeeld van een sierpoort is een tuinpoort. De prijzen voor dergelijk hekwerk zijn relatief laag in vergelijking met een draai- of schuifpoort. De mogelijkheden in Den Haag zijn eindeloos aangezien wij verschillende modellen en coatings bieden voor sierpoorten.

gaas hek

Hekwerk: de materialen

Het maakt niet uit of jouw keuze valt op een sierpoort, elektrisch hekwerk of een schuifpoort: In Den Haag kies jij altijd uit verschillende materialen en modellen. Bijvoorbeeld staal of hout als je verlangt naar een sierpoort. Onze experts adviseren ijzeren materialen voor een tuinhek ter decoratie. Houd in het achterhoofd dat een houten hek in de tuin gemiddeld meer onderhoud eist dan hekken of poorten van ijzer of staal. Daarentegen kies je met een houten tuinhek wel voor een authentieke stijl. Met smeedijzer en staal hoef je geen rekening te houden met de verschillende weersomstandigheden in Den Haag.

elektrisch hekwerk

Elektrische hekwerken in Den Haag

Vanzelfsprekend beveilig je je elektrisch hekwerk met bijvoorbeeld sensoren waardoor de ingang automatisch geopend of geblokkeerd wordt. Ook bieden wij poorten aan die van een afstand bediend moeten worden. Met dit hekwerk beveilig je een woning of een bedrijfspand in Den Haag tegen ongewenste bezoekers. Met een veilig gevoel verhoog je het woon- en werkcomfort. Houd rekening met het feit dat een elektrisch hekwerk een investering is en dat de prijs over het algemeen hoog uitvalt. Maar dat vergeet je snel als je je echt helemaal veilig voelt op je eigen erf.

Hekwerken in alle stijlen en maten

Er is heel veel mogelijk op het gebied van hekwerken plaatsen. Op de eerste plaats is het voor ons belangrijk om te weten wat jouw doel is voor het plaatsen van een hekwerk: beveiliging, meer privacy, decoratief, plantsoenafrastering? Of misschien wel een combinatie van deze? Het kan bij ons allemaal. Om je alvast een idee te geven, hebben we hiernaast een overzicht van een aantal van onze specialiteiten op het gebied van hekwerken voor je opgesteld:

Prijzen van hekwerken in Den Haag

Eén van de belangrijkste factoren van de prijs is het materiaal waar je voor kiest. Een draaipoort van ijzer valt namelijk hoger uit in de prijzen als je dit vergelijkt met een houten tuinhek. Ook de omvang van het terrein speelt in een rol in de prijsopgaaf.

Om kosten te besparen adviseren wij je om de nodige voorbereidingen zelfstandig uit te voeren. De verrichte arbeid is voor ons namelijk uit een belangrijke factor van de uiteindelijke prijs. Een klusklare tuin of bedrijfsterrein heeft daarnaast als groot voordeel dat onze specialisten in Den Haag direct aan het werk kunnen. Zo kunnen de specialisten uit Den Haag direct aan het werk.

Offertes aanvragen

Overtuigd van de kwaliteiten van onze hekwerken? Vraag hierboven dan vrijblijvende offertes aan.