Hekwerkbedrijf
doorrijbeveiliging

Doorrijbeveiliging

Wil je graag jouw terrein voorzien van een optimale bescherming tegen het doorrijden van auto´s? Wil je bovendien dat de doorrijbeveiliging fungeert als representatief en elegant aanzicht voor je terrein? Hekwerkencrew fabriceert de doorrijbeveiliging die voldoet aan al jouw behoeften en wensen. Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meerdere scherpe offertes. Door offertes te vergelijken kun je tot wel 40% besparen op ieder type hekwerk.

Waarom een doorrijbeveiliging?

Een doorrijbeveiliging fungeert als bescherming van kwetsbare installaties en gebouwen. Ook is dit type hekwerk over het algemeen afdoende als terreinbeveiliging en daarnaast vormt het een fraaie blikvanger. De barrière voorkomt ongeoorloofd in- en uitrijden en beschermt tegen ramkraken. Ook wordt een doorrijbeveiliging vaak gebruikt om uitbraakpogingen moeilijker te maken. Hoewel het een onopvallend ogende terreinafbakening is, geeft het wel een duidelijke grens aan.

Garanties van Hekwerkencrew

Onze vakmannen analyseren uitgebreid je wensen en behoeften, om je vervolgens een degelijk en eerlijk advies te geven over de mogelijkheden. Onze doorrijbeveiligingen zijn beschikbaar in verschillende maten, kleuren en materialen, en worden geheel samengesteld naar jouw wensen en behoeften. Het is uiteraard ook mogelijk om Hekwerkencrew in te schakelen voor de installatie van je doorrijbeveiliging.

De vele mogelijkheden bij Hekwerkencrew

Onze hekwerken worden vakkundig geplaatst, en komen in vele vormen en maten. Zo kun je altijd een hekwerk samenstellen dat perfect bij je wensen past.

  • Je doorrijbeveiliging wordt op adequate wijze geproduceerd door onze vakmannen met oog op transparantie en subtiliteit.
  • De hekwerken worden stevig in de bodem verankerd.
  • Er vindt geen aantasting plaats van het open karakter van je terrein, dankzij de beperkte hoogte van de doorrijbeveiliging.
  • Onze hekwerken bestaan uit verzinkte materialen, waardoor ze erg duurzaam worden.

Offerte aanvragen?

kluswebsite logo
  • Onze hekwerken zijn beschikbaar in alle RAL kleuren.
  • Wij maken alleen gebruik van solide materialen.
  • Al onze hekwerken zijn onderhoudsvrij, degelijk, robuust en onopvallend.

Schroom niet om contact op te nemen met Hekwerkencrew voor het verkrijgen van advies en informatie over de talloze mogelijkheden.

Beveilig je terreinen met een fraaie combinatie van elegantie en degelijkheid, en voorkom dat voertuigen je kostbaarheden beschadigen!

Hekwerken in alle stijlen en maten

Er is heel veel mogelijk op het gebied van hekwerken plaatsen. Op de eerste plaats is het voor ons belangrijk om te weten wat jouw doel is voor het plaatsen van een hekwerk: beveiliging, meer privacy, decoratief, plantsoenafrastering? Of misschien wel een combinatie van deze? Het kan bij ons allemaal. Om je alvast een idee te geven, hebben we hiernaast een overzicht van een aantal van onze specialiteiten op het gebied van hekwerken voor je opgesteld: