Hekwerkbedrijf
draaipoort

Draaipoorten

Wil je voorkomen dat ongenode gasten bij jou thuis binnendringen of ben je op zoek naar een vandalisme werend hekwerk? Bij Hekwerkencrew krijg je hoge kwaliteit voor een uitstekende prijs. Er zijn diverse soorten draaipoorten beschikbaar, al dan niet voorzien van elektrische bediening. Wij helpen je graag aan een draaipoort die precies bij jouw tuin en woning past. Vraag nu vrijblijvend offertes aan en profiteer van onze scherpe prijzen - je bespaart al gauw zo'n 40%.

Waarom een draaipoort?

Een draaipoort is een uitstekende manier om de toegang tot je gebouw af te sluiten. De draaipoort is werkzaam als functionele in- en uitgang voor personen en een investering in de uitstraling van jouw terrein. Over het algemeen oogt een draaipoort robuust en waarborgt hij jouw veiligheid op effectieve wijze.

Werkwijze

  • De draaipoorten worden altijd verzinkt ter verlenging van de levensduur
  • Het is mogelijk om de draaipoort te voorzien van een extra coating met een kleur naar keuze
  • Je erfafscheiding kan worden geautomatiseerd en vervolgens van afstand worden bediend
  • Een intercom met camera behoort ook tot de mogelijkheden

Dankzij de unieke en zeer sterke constructie is het vrijwel onmogelijk om een gesloten draaipoort van Hekwerkencrew open te breken.

Soorten draaipoorten

Het is een optie om afgepunte, doorgestoken spijlen of een puntenkam toe te voegen aan je draaipoort. Dit maakt de beklimming van je poort vrijwel onmogelijk. De draaipoorten worden over het algemeen verankerd in of op een betonnen fundament. Bij ons ben je niet gebonden aan standaard afmetingen en kleuren: elke maat en kleur draaipoort is door ons leverbaar.

  • De enkele uitvoering is eenvoudig te plaatsen en functioneert uitstekend als erfafscheiding
  • De dubbele uitvoering is breed inzetbaar en bijvoorbeeld ook geschikt als onderhoudspoort

Offerte aanvragen?

kluswebsite logo

Hekwerkencrew wil graag in samenwerking met jou een perfecte poort creëren die aan al je wensen voldoet. Twijfel niet langer en schaf een praktische en robuuste draaipoort aan: vandalismebestendig en een lust voor het oog!

Poorten in alle soorten en maten

Een poort biedt veiligheid en zorgt voor een stijlvol aanzien van je woning of bedrijfspand. Bovendien geven poorten een visitekaartje af aan bezoekers die door middel van een fraaie entree je terrein betreden. Wil je je huis, bedrijventerrein of ander gebied verfraaien of beveiligen met behulp van een passende poort? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bij Hekwerkencrew is er veel mogelijk als het gaat om de levering en plaatsing van poorten. Hiernaast vind je alvast een overzicht van de soorten poorten die wij op jouw erf kunnen plaatsen.