Hekwerkbedrijf
dubbelstaafmathekwerk

Dubbelstaafhekwerken

Wil je graag een moderne en strak ogende tuinafscheiding die een ruimtelijk of juist natuurlijk effect creëert? Een dubbelstaafhekwerk voldoet aan al je eisen en is overigens ook nog eens een betaalbare erfafscheiding die je tuin siert. Door de plaatsing van een dubbelstaafhekwerk kun je gedurende langere tijd genieten van sfeer en stijl in je tuin. Bij Hekwerkencrew ben je aan het juiste adres voor kwaliteit en een breed assortiment aan hekwerken in allerlei soorten en maten.

Wat zijn dubbelstaafhekwerken?

Een hekwerk vervaardigd van dubbelstaafmatten is tegenwoordig ontzettend populair en zal waarschijnlijk de gaasafrasteringen vervangen. Het materiaal is zeer sterk en goedkoop. Een hekwerk van dubbelstaafmatten is steviger en heeft een meer hoogwaardige uitstraling in vergelijking met het flexibelere gaashekwerk. Het materiaal veilig, voordelig en het kan op eenvoudige en efficiënte wijze geplaatst worden.

Voordelen

Een dubbelstaafhekwerk heeft vele voordelen:

  • De uitstraling van een dubbelstaafhekwerken is robuust en strak
  • Het hekwerk is ideaal om je huis en tuin af te rasteren
  • Het heeft een kindvriendelijke constructie, waardoor het hekwerk erg geschikt is voor kinderdagverblijven en scholen
  • De constructie is milieuvriendelijk en wordt daarom veelal gebruikt ter bescherming van groen in parken en tuinen
  • Doorroesten is verleden tijd met onze zeer duurzame dubbelstaafhekwerken
  • De constructie is van betaalbare kwaliteit

Een hekwerk dat perfect aansluit op jouw wensen

Er zijn meerdere aanpassingen van uw dubbelstaafhekwerk mogelijk.

  • Je kunt kiezen tussen ronde of vierkante palen
  • Je kunt zelf de hoogte bepalen
  • Je hekwerk kan in iedere RAL-kleur gecoat worden

Offerte aanvragen?

kluswebsite logo

Neem contact op met Hekwerkencrew voor meer tips en adviezen over het laten plaatsen van een dubbelstaafhekwerk. Onze vakmannen hebben aanzienlijke kennis en ervaring in het vervaardigen en plaatsen van afrasteringen. Wij helpen je graag met het verkrijgen van overzicht in de vele mogelijkheden. Vervolgens realiseren wij je ideale erfafscheiding die past in jouw budget.

Hekwerken in alle stijlen en maten

Er is heel veel mogelijk op het gebied van hekwerken plaatsen. Op de eerste plaats is het voor ons belangrijk om te weten wat jouw doel is voor het plaatsen van een hekwerk: beveiliging, meer privacy, decoratief, plantsoenafrastering? Of misschien wel een combinatie van deze? Het kan bij ons allemaal. Om je alvast een idee te geven, hebben we hiernaast een overzicht van een aantal van onze specialiteiten op het gebied van hekwerken voor je opgesteld: