Hekwerkbedrijf
harmonicagaas

Harmonicagaas

Ben je op zoek naar geschikt materiaal voor het vervaardigen van een hekwerk dat aansluit op jouw wensen en past binnen jouw budget? Omdat je natuurlijk lang met je hekwerk vooruit wilt, is het van belang de benodigde energie te steken in het maken van de juiste keus. Er zijn diverse soorten gaas beschikbaar voor je hekwerk, waardoor je altijd een soort gaas kunt kiezen die perfect bij je wensen past. Vraag daarom nu snel vrijblijvend offertes aan en bespaar tot wel 40% op harmonicagaas.

Voordelen van harmonicagaas

Harmonicagaas is kwalitatief hoogstaand rasterhekwerk en wordt door Hekwerkencrew geleverd als een compacte rol. Het geplastificeerde, geweven vierkantgaas wordt in harmonicavorm gefabriceerd.

Alle voordelen van harmonicagaas op een rijtje:

  • Beschikbaar in alle RAL kleuren
  • Bijzonder duurzaam, en behoudt gedurende lange tijd de vorm en kracht
  • Vrijwel onderhoudsvrij
  • Economisch verantwoorde prijsstelling
  • Bestand tegen extreme weersinvloeden
  • Degelijke en solide uitstraling
  • Voorzien van een zinklaag ter verlenging van de levensduur
  • Diverse mogelijkheden voor het verbeteren van de stevigheid, bijvoorbeeld door het toepassen van puntdraden, of het gebruiken van dikker gaas
  • Veiligheid verbeteren door het toevoegen van een overklimbeveiliging of puntdraden in een rechte of schuine puntdraadhouder

Heb je het gevoel dat je door de talloze mogelijkheden qua materiaal door de bomen het bos niet meer ziet? Neem dan contact op met Hekwerkencrew voor meer tips en adviezen wat betreft alle mogelijkheden met harmonicagaas. Onze vakmannen hebben aanzienlijke kennis en ervaring op het gebied van hekwerken met allerlei soorten gaas. Wij helpen je graag met het verkrijgen van overzicht in de vele mogelijkheden en staan vervolgens paraat om een ideale erfafscheiding te realiseren.

Offerte aanvragen?

kluswebsite logo

Gaasafrasteringen in alle soorten en maten

Op zoek naar een nieuw hekwerk? Dan is een gaasafrastering een uitstekende keuze. Niet alleen zijn gaasafrasteringen goedkoop, ze zijn ook ijzersterk, flexibel, onderhoudsarm en zeer duurzaam. Bovendien geven ze de omgeving een bijzondere uitstraling.

Bij Hekwerkencrew kun je wat betreft gaasafrasteringen alle kanten uit. Hiernaast hebben we onze beschikbare soorten voor je opgesomd. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.