Hekwerkbedrijf
industriele-schuifpoort

Industriële schuifpoorten

Met de industriële schuifpoorten van Hekwerkencrew onderscheid je je van de massa en creëer je een buitengewoon fraaie entree. De ingang van jouw terrein is niet alleen het visitekaartje van je bedrijf, maar functioneert bovendien als middel om ongewenste bezoekers en vandalisme buiten de deur te houden. Met een industriële schuifpoort van Hekwerkencrew wordt de kwaliteit van je gebouw benadrukt en krijg je de garantie van een optimale veiligheid voor een uitstekende prijs.

Verschil tussen industriële schuifpoort en schuifpoort

Veelal heeft een schuifpoort een industriële toepassing, maar een schuifpoort kan ook voor particulieren geïnstalleerd worden. Een industriële schuifpoort wordt steevast geautomatiseerd en fungeert als beveiliging voor een industrieterrein. Een schuifpoort kan echter ook worden toegepast op een particulier erf, waarbij een handmatige bediening mogelijk is.

Voordelen van een schuifpoort

Een industriële schuifpoort biedt vele voordelen:

  • Onderhoudsvrij
  • Duurzaam: maak gedurende lange tijd zorgeloos en veilig gebruik van jouw schuifpoort
  • Fraai, elegant en strak design
  • Optimaal beschermd tegen extreme weersinvloeden, vuil, vandalisme en Uv-straling dankzij een coating
  • Het ingenieuze elektrische systeem van onze schuifpoorten functioneert probleemloos onder alle weersomstandigheden
  • Gebruiksvriendelijk vanwege de uiterst soepele en vrijwel geluidloze werking van de poort bij het openen en sluiten
  • Een poort is een ruimtebesparende grensafscheiding in vergelijking met bijvoorbeeld een groene grensaanduiding

Breed assortiment, vele mogelijkheden

Onze vakmannen analyseren uitgebreid jouw wensen en behoeften. Hierna adviseren we je zo zorgvuldig mogelijk over de vele mogelijkheden bij Hekwerkencrew. Er zijn vele soorten industriële schuifpoorten beschikbaar met

Offerte aanvragen?

kluswebsite logo

verschillende toepassingsmogelijkheden. Schroom daarom niet om contact op te nemen met Hekwerkencrew voor het verkrijgen van advies en informatie over de talloze mogelijkheden.

Voorkom ongenode gasten en kies voor een fraaie, betrouwbare en bovenal geautomatiseerde industriële schuifpoort!

Poorten in alle soorten en maten

Een poort biedt veiligheid en zorgt voor een stijlvol aanzien van je woning of bedrijfspand. Bovendien geven poorten een visitekaartje af aan bezoekers die door middel van een fraaie entree je terrein betreden. Wil je je huis, bedrijventerrein of ander gebied verfraaien of beveiligen met behulp van een passende poort? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bij Hekwerkencrew is er veel mogelijk als het gaat om de levering en plaatsing van poorten. Hiernaast vind je alvast een overzicht van de soorten poorten die wij op jouw erf kunnen plaatsen.