Hekwerkbedrijf
spijlenhekwerk

Spijlenhekwerken

Met het plaatsen van een spijlenhekwerk realiseer je op tijdloze wijze privacy en veiligheid in je tuin. Een erfafscheiding is immers niet alleen een goede manier om je tuin te omheinen, het verfraait tegelijkertijd je leefomgeving. Het is van belang dat een hekwerk van goede kwaliteit is, omdat deze geplaatst wordt in een omgeving waar het materiaal aangetast wordt door externe invloeden. Als je kiest voor een spijlenhekwerk van Hekwerkencrew wordt je beloond met een duurzaam hekwerk dat een combinatie van elegantie en kracht uitstraalt.

Waarom een spijlenhekwerk?

Wil je graag een sierlijk spijlen hek om je tuin te verfraaien? Of wil je voorkomen dat ongenode gasten naar binnen weten te dringen en moet een hekwerk voornamelijk vandalisme-werend zijn? Het is allemaal mogelijk met een spijlen hekwerk en de bijbehorende strakke, robuuste uitstraling. De afwerking kan geheel naar je wensen worden aangepast. Je kunt bijvoorbeeld je hekwerk laten verzinken of laten coaten. Zo heb je een duurzaam product dat weinig onderhoud nodig heeft.

Ideeën voor een spijlenhekwerk

Enkele vrijblijvende ideeën wat betreft de mogelijkheden om een ideale erfafscheiding te realiseren:

  • De afstand van de spijlen is aan te passen aan je wensen en eisen
  • Het laten vervaardigen van een puntenkam bemoeilijkt het overklimmen
  • Een gecoat spijlenhek kan in vrijwel iedere denkbare kleur worden gespoten

Onze klusjesmannen hebben aanzienlijke kennis en ervaring op het gebied van hekwerken. Wij helpen je graag met het verkrijgen van overzicht in de vele mogelijkheden. Vervolgens realiseren wij je ideale erfafscheiding die past in jouw budget. Schroom niet om contact op te nemen met Hekwerkencrew voor meer tips en adviezen over het laten plaatsen van een spijlen hekwerk.

Twijfel dus niet langer en schakel Hekwerkencrew in voor het realiseren van een duurzaam spijlen hek, zodat je binnenkort optimaal kunt genieten van de robuuste en onderhoudsvrije uitstraling van de erfafscheiding.

Offerte aanvragen?

kluswebsite logo

Hekwerken in alle stijlen en maten

Er is heel veel mogelijk op het gebied van hekwerken plaatsen. Op de eerste plaats is het voor ons belangrijk om te weten wat jouw doel is voor het plaatsen van een hekwerk: beveiliging, meer privacy, decoratief, plantsoenafrastering? Of misschien wel een combinatie van deze? Het kan bij ons allemaal. Om je alvast een idee te geven, hebben we hiernaast een overzicht van een aantal van onze specialiteiten op het gebied van hekwerken voor je opgesteld: