Hekwerkbedrijf
sporthekwerk

Sporthekwerken

Een sporthekwerk is voor vele doeleinden geschikt, zoals het voorkomen dat een bal het veld verlaat of juist het voorkomen dat een te enthousiaste fan het veld betreedt. Wil je de veiligheid van sporters en toeschouwers kunnen garanderen? Plaats dan een sporthekwerk vervaardigd door onze vakmannen. Welke sport je ook bedrijft, met een omheining van Hekwerkencrew ben je verzekerd van een verzorgd en fraai afgewerkt geheel. Vraag dus gauw vrijblijvend een offerte aan!

Voordelen van een sporthekwerk

Een sporthekwerk van Hekwerkencrew biedt vele voordelen:

  • Auto's en huizen in de buurt raken niet beschadigd door ballen
  • Een hekwerk voorkomt dat een bal op straat terecht komt
  • Het hekwerk levert een bijdrage aan de veiligheid van de spelers, omdat men niet zomaar de weg op kan
  • Onbevoegden worden op een afstand gehouden

Breed assortiment, vele mogelijkheden

De verschillende hekken in ons beschikbare assortiment variëren in grootte en vorm. Wil je graag een groot, transparant en vrijwel onopvallend hekwerk? Of wil je liever een compactere uitvoering met een geïntegreerd doel? Voor elke omgeving en elk doeleinde beschikt Hekwerkencrew over een geschikt exemplaar! Onze hekwerken zijn geproduceerd met roestvast, onderhoudsarm en bijzonder sterk materiaal. Bovendien zijn de omheiningen bestand tegen leunen, zitten, hangen en klimmen.

Garanties van Hekwerkencrew

Hekwerkencrew is zich bewust van het gegeven dat een prettige en veilige sportomgeving van groot belang is. Onze vakmensen zijn dan ook bijzonder doeltreffend en buitengewoon geschikt voor het realiseren van het sporthekwerk dat perfect bij jou past. Uiteraard stemmen wij elk hekwerk af op jouw specifieke situatie en wensen. Het is overigens ook mogelijk om onderhoudswerkzaamheden uit te laten voeren wat betreft je sporthekwerk.

Neem contact op met Hekwerkencrew en verhoog het plezier van spelers én toeschouwers!

Offerte aanvragen?

kluswebsite logo

Hekwerken in alle stijlen en maten

Er is heel veel mogelijk op het gebied van hekwerken plaatsen. Op de eerste plaats is het voor ons belangrijk om te weten wat jouw doel is voor het plaatsen van een hekwerk: beveiliging, meer privacy, decoratief, plantsoenafrastering? Of misschien wel een combinatie van deze? Het kan bij ons allemaal. Om je alvast een idee te geven, hebben we hiernaast een overzicht van een aantal van onze specialiteiten op het gebied van hekwerken voor je opgesteld: