Hekwerkbedrijf
tuinafrastering

Tuinafrasteringen

Hekwerkencrew heeft goed nieuws voor iedereen die met het mooie zomerweer in alle rust en vrijheid van zijn of haar tuin wil genieten. Je zoektocht naar een afrastering die jouw privacy waarborgt kun je direct beëindigen. Je bent bij ons aan het juiste adres voor producten van kwaliteit en een uitstekende prijs. Wij helpen je graag met het realiseren van een ideale erfafscheiding die perfect past bij jouw droomtuin. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Ideeën voor je tuinafrastering

Met een tuinafrastering zijn er vele mogelijkheden voor jouw perfecte tuin:

  • Je kunt je erfafrastering laten begroeien
  • De bovenkant kan op een sierlijke manier met rondingen afgewerkt worden
  • Je kunt je tuinafrastering laten vervaardigen met verschillende soorten gaas om een strakke of juist meer sfeervolle uitstraling te creëren

Verschillende soorten gaas

Een grensafscheiding markeert je tuin en geeft een duidelijk signaal af aan de omgeving. Je wilt natuurlijk een omheining die perfect aansluit bij de stijl of sfeer van je tuin. De vakmannen van Hekwerkencrew zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van tuinafrasteringen van verschillende materialen, zoals:

  • Geweven gaas
  • Zeskant gaas
  • Schapengaas
  • Staalpuntdraad
  • Harmonica gaas

Neem contact op met Hekwerkencrew voor meer tips en adviezen over een tuinafrastering. Onze vakmannen hebben aanzienlijke kennis en ervaring op het gebied van tuinafrasteringen en staan je graag te woord.

Plaatsing van je afrastering

Het is mogelijk om een tuinafrastering van Hekwerkencrew zelf op de gewenste locatie te plaatsen door het volgen van een uitgebreide instructie. Onze vakmannen staan ook paraat om je te helpen met de plaatsing van je afrastering.

Offerte aanvragen?

kluswebsite logo

Schroom dus niet om onze vakmensen om hulp te vragen: voor vrijwel alle problemen met je afrastering hebben ze een oplossing.

Twijfel niet langer en schakel Hekwerkencrew in voor het realiseren van een robuuste tuinafrastering, zodat je binnenkort optimaal kunt genieten van de onderhoudsvrije en strakke uitstraling van de erfafscheiding!

Gaasafrasteringen in alle soorten en maten

Op zoek naar een nieuw hekwerk? Dan is een gaasafrastering een uitstekende keuze. Niet alleen zijn gaasafrasteringen goedkoop, ze zijn ook ijzersterk, flexibel, onderhoudsarm en zeer duurzaam. Bovendien geven ze de omgeving een bijzondere uitstraling.

Bij Hekwerkencrew kun je wat betreft gaasafrasteringen alle kanten uit. Hiernaast hebben we onze beschikbare soorten voor je opgesomd. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.