Hekwerkbedrijf

Hekwerk plaatsen in Uithoorn

Op zoek naar passende hekken of poorten voor in de tuin of je bedrijfsterrein in Uithoorn? En weet je al welk materiaal het meest geschikt is voor jouw hekwerk? Onze experts in Uithoorn weten raad met jouw wensen en geven advies op maat. Vervolgens helpen wij je graag met het plaatsen van een nieuw hek of poort. Benieuwd naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een tuinpoort of gaashekwerk? Vul dan het contactformulier in. Onze specialisten in Uithoorn helpen je graag.

In heel Nederland werkzaam
De beste bedrijven in jouw regio
Vergelijk en bespaar tot 35%
Gratis en geen verplichtingen
Hoogstaande kwaliteit en service
Deskundig advies en gratis offertes

Vind ons ook in Uithoorn

Hulp nodig bij de plaatsing van een zojuist aangeschafte poort? Neem dan spoedig contact op met een specialist uit Uithoorn. Dankzij ons landelijk netwerk van specialisten bevindt er zich een helpende hand bij jou in de buurt. Ook voor vragen over geschikt materiaal zijn wij altijd bereikbaar. Wij werken toe naar een optimaal resultaat voor allerlei soorten hekwerk. Denk hierbij aan spijlen- en balkonhekwerk, draaipoorten en zelfs dubbelen poorten. Zit jij nog in de onderzoeksfase naar wat betreft de mogelijkheden en materialen per hekwerk?? Laat je dan informeren over bijvoorbeeld de voor- en nadelen van het type poort dat jij in gedachten hebt.

hekwerk offerte

kluswebsite logo

Uithoorn: ook hier kan het veiliger

Eén van de voornaamste redenen van de keuze voor hekwerk is een veiliger gevoel creëren. Dankzij hedendaagse technieken als sensoren en camera’s die je bedient met drukknoppen of pasjes, maak je routines een stuk makkelijker en geef je een optrek tegelijkertijd een moderne uitstraling. Vooral onze schuif- en draaipoorten zijn zeer geschikt voor dergelijke aanpassingen. Dankzij ons hang- en sluitwerk keert het gevoel van rust en waarborging terug. Een op maat ontworpen elektrische schuifpoort is een voorbeeld van een technisch hoogstandje. Let op een wat hogere prijs in vergelijking met een looppoort. Echter is de kans op indringers veel kleiner. Onze ervaren medewerkers in Uithoorn leveren hekwerk dat binnen jouw wensen en budget past.

Zoek je een hekwerk?

Zoek je naar een hekwerk of schutting voor het omheinen van je erf?

Offerte aanvragen?

Op deze pagina kun je eenvoudig en vrijblijvend offertes aanvragen.

Tot 40% besparen?

Wij garanderen dat je snel en vakkundig geholpen wordt tegen scherpe prijzen.

spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk

Een spijlenhekwerk is te gebruiken voor de omheining van de tuin of voor een bedrijventerrein. Dergelijke hekken nemen twee prominente voordelen met zich mee:

  • Laat indringers buiten
  • Verfraaiing van jouw uitzicht

De experts in Uithoorn plaatsen de spijlen met het oog op een kleinere kans op inbraak. Ook brengt dit hekwerk meteen een robuuste en strakke uitstraling met zich mee. Ten slotte bieden de specialisten in Uithoorn aan om het hekwerk te laten coaten in de door jouw gewenste kleur. Dit resulteert in een meer levendige uitstraling van de omheining, bovendien beschermt dit het materiaal tegen extreme weersomstandigheden.

gaashekwerk

Gaas: een tweede soort hek

Een andere optie in Uithoorn voor een klein budget is gaashekwerk. Het hek bevat ijzeren draden die zijn verzinkt of omhuld met een plastic laag. Dit hekwerk kan zeker een stootje verduren en zie je bijvoorbeeld vaak terug bij dierenparken. Ook wordt dit hek vaak gebruikt als omheining bij akkers en schoolpleinen. Om een vast aantal meter bevestigen wij een spijlpaal. Onze specialisten in Uithoorn bieden gaashekwerk per meter aan, zo blijft gaashekwerk maatwerk. Dit hekwerk brengt amper onderhoud met zich mee. Fabrikanten verzinken het materiaal waardoor er geen roest ontstaat. Denk echter wel aan tijdige verwijdering van onkruid. Meer informatie nodig? Hekwerkencrew staat altijd voor je klaar met professioneel advies.

sierhekwerk

Sierhekwerk ter decoratie

In vergelijking met geautomatiseerd hekwerk, is sierhekwerk relatief goedkoper. Sierhekwerk is een verenigde term voor allerlei omheiningen met een decoratieve functie. Voorbeelden van een dergelijke decoratieve afbakening van jouw stekje zijn tuinhekken en balkonhekken. Je kijkt immers vaak genoeg naar het hekwerk en daarom verdient dit een mooie uitstraling. Iedereen heeft een andere definitie van mooi en daarom bieden wij allerlei kleuren en materialen om het sierhekwerk vorm te geven. Onze specialisten uit Uithoorn raden aan om altijd smeedijzer te gebruiken voor tuin- en balkonhekken. Dit materiaal gaat lang mee dankzij de mechanische eigenschappen. De uitgave voor een dergelijke omheining doe je dus maar een enkele keer.

poorten

De poortenspecialist in Uithoorn

Hekwerk is een overkoepelende term voor schuttingen, hekken maar ook voor poorten. Poorten zijn te installeren in zowel de voor- en achtertuin als op een bedrijventerrein. Daarnaast rusten wij deze poort uit met de nieuwste technologieën op het gebied van beveiliging. Denk hierbij aan sensoren die je op afstand opent en sluit. Ben je inspiratieloos over hoe je nieuwe ambiance aan jouw tuin geeft? Laat je op het gebied van sierpoorten inspireren door andere voorbeelden van poorten in Uithoorn of vraag advies bij onze experts. Nieuw traliewerk doet wonderen!

tuinhek

Tuinhekken en -poorten

Lage en hoge tuinhekken en tuinpoorten: wij verwezenlijken het allemaal. Niet voor niets is het tuinhek ons meest verkochte hek. Voor veel problemen zijn tuinhekken de oplossing: huisdieren blijven op je terrein en ook kleine kinderen verdwijnen niet zomaar uit het zicht. Verlang je naar meer beslotenheid? Bekijk de mogelijkheden voor een hoog tuinhek en zet de puntjes op de ‘i’ met een stevige tuinpoort. Dient jouw toekomstige hek in Uithoorn meer als afrastering van de tuin of terrein? Een laag tuinhek voldoet dan aan jouw eisen Het prijskaartje hangt volledig af van wat jij voor ogen hebt.

Mogen wij jou helpen?

Wil je een hek of schutting laten plaatsen in Uithoorn? Wij helpen je graag!

contact beveiliging
sierpoort

Sierhekwerk en poorten

Is het niet per se van belang om eigen terrein in Uithoorn af te bakenen voor eigen veiligheid of voor bijvoorbeeld huisdieren? Hekwerk wordt naast verschillende functionele doeleinden ook geplaatst ter decoratie. Dergelijke omheiningen gaan gepaard met de term sierpoorten. Deze zijn in Uithoorn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals hout, ijzer en staal. Maar wij bieden dit hekwerk ook aan in verschillende vormen en kleuren. Zoals een sierlijk patroon met pijlen aan de bovenkant of juiste een poort met ronde figuren. Voor meer informatie over al onze mogelijkheden kun je gerust eens contact met ons opnemen. Hekwerkencrew helpt je hier graag mee!

draaipoorten

Draaipoorten in Uithoorn

Een klassieke variant van een tuinpoort is de zogenaamde draaipoort. In vergelijking met (sier)poorten en schuifpoorten, neemt een draaipoort meer ruimte in beslag vanwege de draaicirkel. Houd daar dus altijd rekening mee. Het oog wil ook wat en daarom plaatsen wij prachtige robuuste, moderne en praktische draaipoorten voor bijvoorbeeld jouw oprit in Uithoorn. Om kwaliteit te garanderen, verzinken wij het materiaal van deze poorten met een langere levensduur als resultaat. Hou je graag een oogje in het zeil van diegenen die een entree maken? Laat dan een intercom met camera installeren. Varieer eindeloos met kleuren dankzij de optionele coating voor vrijwel al het hekwerk.

schuifpoorten

Schuifpoort voor de professional

Schuifpoorten zijn ideaal voor het terrein van jouw bedrijf. Het laat zien dat je als onderneming goed nadenkt over wie jouw terrein in Uithoorn wel en niet betreedt. Dergelijke poorten zijn er in vele soorten en maten. Heb je er al over nagedacht of je een poort van aluminium of staal wil? Bedien je de poort met de hand of moet de doorgang elektrisch te openen zijn? De omheining vraagt geen onderhoud mede dankzij een speciale coating die onze specialisten over de poort aanbrengen. Deze laag beschermt jouw schuifpoort onder andere tegen extreme weersomstandigheden en uv-straling. Daarnaast brengen deze poorten vrijwel geen geluidsoverlast met zich mee door de soepele werking.

elektrisch hekwerk

Elektrisch hekwerk voor iedereen in Uithoorn

Een elektrische poort beschouw je als een eenmalige investering voor bijvoorbeeld een veiliger thuisgevoel of een optimaal beveiligd bedrijventerrein. Om de veiligheid in Uithoorn te verbeteren, maken wij voor onze hekwerken gebruik van verschillende technologieën. Denk hierbij aan een intercom met camera of sensoren. Ook is het mogelijk om het hekwerk van ver te openen met een afstandsbediening. Schrik ongenodigd bezoek in Uithoorn dus af met een geautomatiseerde poort en zet de eerste stappen naar een veilig gevoel.

gaas hek

Breed scala aan materialen

Zie je door de bomen het bos niet meer? Twijfel niet langer en laat je adviseren door een van onze experts in Uithoorn. Sluit bijvoorbeeld een authentieke uitstraling goed aan bij jouw stijl? Kies dan voor een houten hekwerk, maar houd wel rekening met meer onderhoud in vergelijking met ijzeren hekken. Naast hout en (smeed)ijzer bieden wij in Uithoorn ook stalen materialen aan. IJzer en staal past tevens bij een sierlijke stijl van wonen en gaat gepaard met relatief weinig onderhoud. Mede dankzij de chemische verbindingen van ijzer en staal kunnen beide materialen goed tegen de uiteenlopende weersomstandigheden In Uithoorn.

Hekwerken in alle stijlen en maten

Er is heel veel mogelijk op het gebied van hekwerken plaatsen. Op de eerste plaats is het voor ons belangrijk om te weten wat jouw doel is voor het plaatsen van een hekwerk: beveiliging, meer privacy, decoratief, plantsoenafrastering? Of misschien wel een combinatie van deze? Het kan bij ons allemaal. Om je alvast een idee te geven, hebben we hiernaast een overzicht van een aantal van onze specialiteiten op het gebied van hekwerken voor je opgesteld:

Kosten nieuw hekwerk in Uithoorn

Onze specialisten in Uithoorn adviseren je over het juiste soort hekwerk en materiaal. Daarnaast plaatsen zij de hekken en poorten voor een scherp tarief. De prijsopgave wordt beïnvloed door verschillende factoren zoals de omvang van het hekwerk en de voorbereidende werkzaamheden. Het materiaal waarvoor je kiest is echter het grootste element wat effect heeft op de uiteindelijke prijs. Over het algemeen zijn smeedijzeren hekken en poorten prijziger in vergelijking met houten hekwerk. Om tegenvallers te vermijden, is het mogelijk om eerst zelf een prijsindicatie aan te vragen. Neem daarom contact op via het formulier. Onze specialisten in Uithoorn sturen jou vervolgens een aantrekkelijke aanbieding.

Offertes aanvragen

Overtuigd van de kwaliteiten van onze hekwerken? Vraag hierboven dan vrijblijvende offertes aan.