Hekwerkbedrijf
weidehekwerk

Weidehekwerken

Ben je op zoek naar een geschikte afrastering om de grenzen van een bepaald gebied aan te kunnen geven? Door de plaatsing van een weidehekwerk worden jouw kostbare weide en bijbehorende dieren op effectieve wijze afgegrensd en beschermd. Je kunt je zoektocht direct beëindigen. Bij Hekwerkencrew ben je aan het juiste adres voor kwaliteit gecombineerd met een uitstekende prijs. Vraag nu snel een vrijblijvende offerte aan door middel van het formulier hieronder.

Waarom een weidehekwerk van Hekwerkencrew?

Wil je graag je weide inclusief koeien, paarden of schapen beschermen en veilig omheinen met een sierlijk en sfeervol hekwerk op maat? Een stevig weidehekwerk is hier uitermate geschikt voor! Je kunt bij Hekwerkencrew terecht voor een breed assortiment aan weidehekwerken in uiteenlopende stijlen.

  • Alle hekwerken zijn volledig verzinkt, waardoor ze erg duurzaam worden
  • De weidehekwerken zijn beschikbaar in verschillende hoogtes
  • De afstanden tussen de latten kun je zelf bepalen
  • Je hekwerk wordt door onze vakmannen grondig geschuurd en bewerkt, zodat de dieren geen verwondingen op kunnen lopen door splinters of scherpe delen
  • Naast het leveren van je weidehekwerk verzorgen onze vakmannen ook het plaatsen ervan

Schroom niet om contact op te nemen met Hekwerkencrew voor meer tips en adviezen wat betreft het laten plaatsen van een weidehekwerk.

Kosten van een weidehekwerk

Het laten vervaardigen en plaatsen van een effectief weide hekwerk gaat natuurlijk gepaard met bepaalde kosten. Bij Hekwerkencrew kun je zelf de grootte van het budget bepalen. Vervolgens streven we er naar om samen je ideale erfafscheiding waar te maken met praktische oplossingen die passen in jouw budget. Om inzicht te krijgen in de kosten van de vervaardiging wordt er van tevoren altijd overlegd met een expert wat de mogelijkheden zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Offerte aanvragen?

kluswebsite logo

Hekwerken in alle stijlen en maten

Er is heel veel mogelijk op het gebied van hekwerken plaatsen. Op de eerste plaats is het voor ons belangrijk om te weten wat jouw doel is voor het plaatsen van een hekwerk: beveiliging, meer privacy, decoratief, plantsoenafrastering? Of misschien wel een combinatie van deze? Het kan bij ons allemaal. Om je alvast een idee te geven, hebben we hiernaast een overzicht van een aantal van onze specialiteiten op het gebied van hekwerken voor je opgesteld: